VIDEO+FOTO Suporterii SR Brașov, protest la Primăria Brașov! Allen Coliban, la discuții cu fanii!

1
538

Noua echipă de fotbal FC Brașov Steagul Renaște a scindat suporterii grupării SR Brașov. Nemulțumiti că nu fac parte din noul proiect fotbalistic, peste 100 de stegari au protestat, în această seară, în fața Primăriei Brașov. Au scandat lozinci aproape două ore și s-au manifestat pașnic. Suporterii formației SR Brașov sunt supārați că nu au fost chemați la discuții de primarul Allen Coliban atunci când s-a decis înființarea noii asociații sportive.

Prin vocea președintelui SR Brașov, Dinu Țurcanu, fanii au anunțat că nu susțin noua asociație fotbalistică FC Brașov Steagul Renaște, care ar urma, spun ei, să aibă un buget de peste două milioane de euro, din fonduri publice. Fanii spun că banii ar trebui investiți în infrastructura sportivă din municipiu și în centrele de copii și juniori, iar echipa din liga a doua nu este o prioritate. Mai mult, au cerut primarului Allen Coliban, care s-a întâlnit cu fanii, să susțină proiectul SR Brașov chiar și din liga a patra dacă va fi cazul.

Aproximativ 200 de suporteri stegari au demonstrat în jurul primăriei în această după amiază. După o oră de manifestări a venit în întâmpinarea fanilor și primarul Allen Coliban care a stat de vorbă cu suporterii stegari. Fanii i-au transmis că nu este corect ca FC Brașov să apară direct în Liga 2. I-au propus primarului continuarea morală din Liga 3 sau un restart din Liga 4. Au solicitat de asemenea prezentarea în scris a proiectului autorităților. Momentan nu s-a ajuns la nici un consens, au anunțat fanii SR Brașov

Pe de altă parte, însă, managerul general al SR Brașov, Ciprian Jurubescu, a anunțat, printr-un comunicat de presă, că o altă parte a galeriei va susține noul proiect fotbalistic al municipalității, din liga a doua. Vă reamintim că acum mai bine de o lună, Corona Brașov a promovat în liga a doua de fotbal. Noua asociație Fotbal Club Brașov Steagul Renaște a preluat, prin cesiune, locul în liga secundă.

FOTO ȘI VIDEO: SR BRAȘOV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.