luni, iulie 22, 2024
AcasăAlte sporturiVolei: Junioarele 3 şi 4 de la Kids Tâmpa, calificate în semifinale

Volei: Junioarele 3 şi 4 de la Kids Tâmpa, calificate în semifinale

Fetele de la echipele de junioarele 3 şi 4 de la Kids Tâmpa, antrenate de Andrei George, s-au calificat în semifinalele competiției şi se pregătesc de meciurile din grupă.

Astfel, echipa de speranțe ACS Kids Tâmpa Braşov va evolua alături de CNNT Craiova (T) și CSS Târgoviște.

„Vreau să menționez că este o performanță deosebită, de la 3 ani de la înfiinţarea secţiei să ajungem în fazele superioare ale competiţiei. Avem o grupă accesibilă, care ne oferă şansa să jucăm la un nivel doarte bun şi cu bune şanse să ne atingem un rezultat bun. Lotul fetelor este valid, am trecut prin nişte accidentări, dar fetele s-au recuperat rapid. Mergem cu oprimism pentru turneul de la Craiova şi încrezători în şansa noastră de accedere în faza finalaă a competiţiei”, a declarat pentru sportbv.ro tehnicianul Andrei George.

Lotul de junioare 3 ACS Kids Tâmpa: Băncilă Amalia, Fabian Maria, Săulescu Elena, Piu Ștefania, Stan Maria, Vintilă Alana, Crasmaru Maria, Milu Alisia, Archip Denisa, Marton Timea, Rusen Eliza, Trandabur Ana

Junioarele 4 vor juca în grupă cu ACS Alpha Sport Team Sibiu (T) și CS Muscel Câmpulung.

„La cele mici, performanţa este deosebită, fiind în primele 12 echipe din țară. La Sibiu mergem pe data de 19, unde mergem să jucăm cât mai bine şi să forţăm rezultatul pentru a ne asigura accederea în faza superioară”, a precizat pentru cititorii sportbv.ro Andrei George.

Lotul de junioare 4 ACS Kids Tâmpa: Crasmaru Maria, Trandabur Ana, Milu Alisia, Tănasă Ioana, Vasiu Sara, Fabian Ana, Baditoiu Antonia, Vătavu Cristina, Gheorghitoiu Amalia, Horvatth Medeea, Mustea Miruna.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI