luni, mai 27, 2024
AcasăFotbalSR Brașov are un nou antrenor și un nou manager

SR Brașov are un nou antrenor și un nou manager

Clubul SR Brașov a anunat ce schimbări tehnice și administrative au fost operate de la începutul perioadei de pregătire de iarnă.

Astfel, începând de astăzi, Sorin Coraiu devine noul antrenor principal, iar Cenk Firat este noul manager al clubului.

Ambii au semnat astăzi contractele, în prezența președintelui clubului, Dinu Țurcanu, și sunt optimiști înaintea reluării sezonului competițional.

„Împreună cu dumneavoastră, suporterii, fiecare echipă care va juca împotriva noastră se va afla mereu în dificultate. Asta vă promit eu. Îmi doresc ca la finalul fiecărui meci să putem veni la dumneavoastră, să vă privim în ochi și să spunem că am făcut tot ce a depins de noi. Vreau să înțelegeți că o să fim nevoiți să construim o echipă într-un timp cât mai scurt. Avem jucători tineri cu potențial”, a declarat Sorin Coraiu.

Cenk Firat devine de astăzi managerul general al clubului nostru, după 3 ani de activitate în teren. Acesta a precizat: „De astăzi voi ocupa funcția de manager la echipa orașului. Este o onoare pentru mine noul rol la SR Brașov. Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru atașamentul pe care mi l-au arătat. Îmi doresc să vă pot întoarce dragostea și să ne bucurăm de fotbal împreună.”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI