vineri, iunie 14, 2024
AcasăFotbalSurse: FC Brașov a bătut palma cu SR Brașov? Ce este în...

Surse: FC Brașov a bătut palma cu SR Brașov? Ce este în spatele acestei înțelegeri?

Sportbv.ro a intrat în posesia unor informații potrivit cărora echipele FC Brașov și SR Brașov ar fi ajuns la o înțelegere prin care fotbalul brașovean să aibă o „voce” mai puternică pe scena fotbalistică națională.

Faptul că au loc schimbări majore la SR Brașov ar fi una dintre dovezile în acest sens. Reprezentanți ai celor două cluburi au avut mai multe întâlniri pe această temă.

Cei de la SR Brașov, dacă nu vor fi păcăliți încă o dată, cer ca, din vară, tot ce înseamnă FC Brașov să fie transferat la clubul lor. Având în vedere că FRF a acceptat manevra Corona – Scotch Club – FC Brașov, probabil că nu ar fi un impediment de a face liniște în fotbalul brașovean unde sunt cheltuiți bani publici.

Pe de altă parte, conform surselor noastre, excedentul de jucători veniți de la Corona Brașov la FC Brașov, ar urma să fie împrumutați la SR BRașov. La fel și juniori, care, numai bine, capătă experiență.

Astfel, din vară, după încheierea sezonului, poate vom asista la două echipe, FC Brașov 1, FC Brașov 2, care să activeze în Liga2, respectiv Liga 3, dacă reușesc să nu retrogradeze, având în vedere performanțele de până acum. Dar, condiția celor de la SR estge ca totul să fie pe clubul lor, mai ales că au reușit să rezolve datoriile clubului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like

RELATED ARTICLES

ULTIMELE ȘTIRI